EBÉD MENÜ

Munkanapokon 11:30-tól 16:00 óráig

Levesek:
- Chilis kelkáposzta-krémleves bundás virslifalatokkal (GM)
- Paradicsomos malacraguleves csicseriborsóval (GM,LM)


Főételek:
- Vaslapon sült sertéskaraj pirított tört burgonyával és narancsos párolt lila káposztával (GM,LM)
- Chilis csirkepaprikás baconös - lila hagymás túrós csuszával
- Fokhagymás-korianderes zöldbabfőzelék ropogós bundában sült sajtfalatokkal (GM)


Desszert:
- Csokis-almás szelet birsalmakrémmel
- Espresso vagy cappuccino


GM=gluténmentes
LM=laktózmentes

2019. november 18 - november 22.

2 fogás
(leves + főétel): 1.490 Ft
3 fogás (leves + főétel + desszert): 1.790 Ft


Ital a menühöz: 250 Ft
- Mayer szörp vagy jegestea (3 dl)


Elvitel esetén 60.-/doboz


Restu-n keresztül maximum 4 fős foglalást tudunk felvenni. Ennél nagyobb foglalás esetén, kérem, telefonáljon!
Asztalfoglalás telefonon: +36 20 270 2454